In de maand mij is het vaak al een stuk beter vertoeven in Nederland, maar het gras is altijd groener bij de buren. De zon schijnt namelijk ook in de maand mei een stuk beter of in ieder geval feller in andere landen. Doordat in deze tijd van het jaar een grote keuze is uit zonbestemmingen, zal het een stuk gemakkelijker zijn om er eentje naar jouw keuze te vinden. De landen genoemd voor de maanden januari en februari, zijn in mei ook een leuke bestemming. Maar de bestemming die ik hier beschrijf is nog niet beschreven op onze website.

Marokko in de maand mei

Wil je niet al te lang reizen met het vliegtuig, maar wil je wel totaal iets anders dan Nederland of België. Dan is Marokko echt de moeite waard om eens te vereren met een bezoekje. Het vliegen naar deze bestemming neemt nog geen vier uur in beslag, waardoor het zeker goed te doen is vergeleken met Zuid-Amerikaanse zonbestemmingen. Je zult bij het uitstappen uit het vliegtuig direct merken dat je in een totaal andere omgeving bent. Het lekkere zonnetje met een graad of 23 zorgt meteen voor een lekkere vakantiesfeer. Het vakantiegevoel wordt nog groter als je de heerlijke geuren van de verse kruiden ruikt bij het bezoeken van een markt.

Hou je niet zo van stedelijke tripjes, dan kun je in Marokko ook kiezen om de steden te laten voor wat ze zijn en lekker het strand op te zoeken. Agadir is bijvoorbeeld een uitstekende bestemming als je van een mooie boulevard houdt met een breed zandstrand.

Deze zonbestemming is niet alleen geweldig omdat er zo veel moois te bewonderen valt, maar het is zeker ook goed te doen als je naar de financiën kijkt. Voor nog geen €300 zit je voor het hotel in het zonnetje met een retour vlucht. Daarnaast is het land zelf niet erg duur, daar het gemiddelde salaris erg laag ligt. Uiteraard kun je er wel veel geld uitgeven, maar wil je liever budget op vakantie dan is dat goed te doen als je de toeristische plaatsen een beetje vermeid als het om eten en drinken gaat.

Over

Het gehele jaar rond lekker genieten van de zon.

Social
Contact

info@blown-away.nl