Een van de eilanden die het meest noordelijk liggen ten opzichte van Griekenland is Corfu. Een gedeelte van Corfu ligt zelfs voor de kust van Albanië. Dat geeft wel aan hoe noordelijk Corfu eigenlijk ligt. Corfu staat vooral bekend om zijn groene imago en de vele baaien en grindstranden. Ook kan je in de omgeving van Corfu prachtig snorkelen. Het is dan ook niet gek dat er verschillende mooie plekjes zijn die je daar zou kunnen ontdekken. Wil je hier meer over weten, lees dan vooral verder in deze blog. 

Zeilen in de omgeving van Corfu

Aan de west zijden van het vasteland van Griekenland liggen de zeven Ionische eilanden. We hebben het dan bijvoorbeeld over de eilanden Lefkas, Corfu en Zakynthos. Deze eilanden staan bekend om de vele olijfbomen die daar te vinden zijn. Deze eilanden zijn prachtig om te bezoeken met een zeilboot. Een zeilboot is daar dan ook prima te huren. Als je zelf niet zo bedreven bent in het zeilen kan je er snel en makkelijk een zeilboot huren voorzien van een schipper.

Het huren van een boot op Corfu

Mocht je interesse hebben in het huren van een zeilboot, regel je zeilreis rond Corfu hier. Zowel voor de ervaren zeiler als de beginnende zeiler zijn er hele mooie en leuke dingen die je kan gaan ontdekken. De eilanden die je kan bezoeken hebben een hele rijke geschiedenis. Je kan er genieten van de vele baaien en het weer is er altijd goed genoeg om mee te kunnen zeilen.

Naast het zeilen zijn er op cultureel gebied ook meer dan genoeg dingen te zien en te ontdekken. De Griekse architectuur trekt alleen al de volle aandacht. Daarnaast kan je in Griekenland ook altijd genieten van het heerlijke eten. De horeca is dan ook een zeer geliefde bezigheid om te bezoeken. Je hoeft alleen maar naar Corfu te vliegen, waarna je vanuit daar verder kan gaan met het ontdekken van Corfu nadat je aan boord bent gegaan van de boot die op je ligt te wachten in de jachthaven waar je na je vlucht door een chauffeur heen gereden wordt.

Over

Het gehele jaar rond lekker genieten van de zon.

Social
Contact

info@blown-away.nl