April doet wat hij wil, is wat je vaak te horen krijgt als het weer eens een verschrikkelijk regenachtige maand is in Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat er genoeg mensen zijn die het liefst redelijk zeker zijn van een zonnig weertje in deze tijd van het jaar. Ondanks dat je in Nederland soms wel erg goed kunt vertoeven in de maand april, kun je een stuk zekerder zijn van zon door naar een ander land op vakantie te gaan. Hierbij een aantal toffe bestemmingen waarbij je het best de zonnebrandcrème niet moet vergeten om in je koffer te doen bij vertrek.

De zonnige Griekse eilanden

Met de wind in de rug ben je met het vliegtuig binnen drie uurtjes bij deze bestemming. Hierdoor is het dan ook een uitermate mooie bestemming voor mensen die niet al te ver willen reizen. Het mooie van deze bestemming is dat de kosten ook enorm meevallen vergeleken met andere zonbestemmingen in april.  Een week weg inclusief vliegreis en verblijf hoeft maar €200,- per persoon te kosten. Dit komt natuurlijk doordat je buiten het hoogseizoen op vakantie gaat, waardoor je met gemak twee keer zo vaak op vakantie kunt voor hetzelfde geld.

Als je naar Griekenland wilt gaan, kun je het best de laatste twee maanden van april uitkiezen. Daar je dan nog een stuk zekerder bent van lekker weer. Kreta is een uitstekende bestemming qua weer en de prachtige natuurlijke omgeving. Zeker de moeite waard als je van mooie landschappen aan zee houdt.

In april naar Cyprus

Ben je al eens naar Griekenland geweest en vond je het geweldig, maar wil je nu toch wel eens iets anders. Dan is Cyprus wellicht de ideale bestemming voor jou. Dit eiland heeft een mix tussen Griekenland en Turkije. Daar het eiland door het midden opgesplitst is. Het zuidelijke deel van het eiland is het meest geschikt om in April te vertoeven als je het om de lekkere gevoelstemperatuur doet. Maar het is zeker aan te raden om het eiland te verkennen. Met gemiddeld meer dan 20 graden in de vierde maand van het jaar, zit je hier zeker niet verkeerd. Qua reistijd is het ook zeker goed te doen. In gunstige omstandigheden hoef je nog net geen 4 uur te vliegen met het vliegtuig. De prijzen liggen net iets hoger als Griekenland, maar veel verschilt het niet. De prijs verschilt vooral doordat het net even iets verder vliegen is. Het land zelf is zeker niet duur, dus ideaal als je niet te veel uit wil geven op de bestemming zelf.

Over

Het gehele jaar rond lekker genieten van de zon.

Social
Contact

info@blown-away.nl