Als de kerstvakantie afgelopen is en de kinderen weer vol goede moed naar school gaan in het begin van het nieuwe jaar, dan begint het nieuwe aftellen alweer naar de volgende vakantie. Zo is de eerstvolgende vakantie de voorjaarsvakantie 2023 en de meeste mensen kunnen nu al niet meer wachten om lekker in het voorjaar weer wat leuke dingen te kunnen gaan doen zonder een regenjas aan te hebben. De voorjaarsvakantie valt midden of eind februari en dat is afhankelijk van de regio, maar dat is vaak het moment dat het weer weer wat mooier wordt en de dierentuin weer een optie wordt om te gaan bezoeken in deze week. 

In Nederland een dagje uit

De voorjaarsvakantie wordt door de meeste mensen gebruikt om lekker dingen rondom huis te gaan, omdat de volgende vakantie de zomervakantie is waar iedereen dan al zo lang op gewacht heeft om weer uitgebreid op vakantie te gaan naar het buitenland. De voorjaarsvakantie hoeft daarom niet zo uitgebreid en is vaak lekker om bij te komen van alle drukte die school en werk met zich mee kunnen brengen. Uitjes in Nederland worden dan druk bezocht en het is vaak een goed idee om dit van tevoren al te plannen of te reserveren, zodat je zeker naar binnen kunt bij bijvoorbeeld je favoriete pretpark. Er is voor iedereen iets leuks. 

Balans vinden

Wanneer je niet weet wat je in de voorjaarsvakantie zou willen doen, omdat je al veel uitjes gehad hebt, dan kan dit het perfecte moment zijn om het huis voor te bereiden voor het voorjaar en om de klusjes eens te doen. Een leuk nieuw behangetje op de muur of andere klussen die maar blijven staan en uiteindelijk maar niet uitgevoerd worden. Wissel dit af met iets leuks en je hebt een relaxte vakantie die ook nog eens nuttig is. Het is belangrijk dat kinderen een leuke vakantie hebben, maar je moet jezelf als ouder ook niet vergeten en balans is daarbij ook erg belangrijk. 

Over

Het gehele jaar rond lekker genieten van de zon.

Social
Contact

info@blown-away.nl